Remekeltek a százhalombattai kick-boxosok Pozsonyban

2018. március 21. 08:23
2018-02-26 - Mind a három százhalombattai versenyző dobogóra állhatott a Slovak Open nemzetközi kick-boxversenyen február 23-25-én Pozsonyban.

A Százhalombattai Kick-box SE három fővel képviseltette magát, mindhárman pointfighting szabályrendszerben küzdöttek. Kecskés István vezetőedző csapata újoncot avatott Szlovákiában Gál Edina személyében, aki nem okozott csalódást, két súlycsoportban is dobogóra állhatott, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a versenyt.
Ami a többieket illeti, Bagyó Tímea súlycsoportját megnyerve aranyérmet, míg Mezei János csak a végső összecsapáson alulmaradva ezüstérmet szerzett, és ezzel újabb értékes ranglistapontokat is.

A Besztercebányáról tavaly Pozsonyba telepített Slovak Open kiemelt állomás a versenynaptárban. Viszonylagos közelségének és színvonalas mezőnyének köszönhetően a magyarok körében is kedvelt. Ezt igazolta az idei, rekordszámú induló is. Tizenegy ország 90 klubjából közel ezer nevezés érkezett.

A Százhalombattai Kick-boksz SE-ben folytatódik a felkészülés. A versenyzők következő erőfelmérője a Kempó Világkupa lesz március 2-4-ig Százhalombattán.
 
Forrás: hirtukor.hu