SZTC - Akrobatikus Tánc

A szakosztály

Az SZTC Táncszakosztálya 17 éve működik a városban. Megalakulásakor heti 2x1 óra volt az Arany János Általános Iskolában, jelenleg heti 3 nap 3 órában, külön gyerek, junior és felnőtt korcsoportban zajlanak az edzések, a BKK 7-es termében. Fő profilunk az Akrobatikus Rock and Roll, de e mellett Show táncokat is tanulnak az ide járó növendékek. Fontosnak tartom, hogy más stílusokkal is megismerkedjenek és minél több tudás birtokába kerüljenek, hiszen a testtudat megfelelő fejlesztéséhez elengedhetetlenek tartom. 
Folyamatosan lehet csatlakozni a csoporthoz és ki ki igény szerint választhat a lehetőségek közül. Aki csak a mozgás kedvéért látogatná az órákat éppúgy várjuk mint azokat akik fellépni esetleg versenyezni is szeretnének. Nagy büszkeséggel tölt el a rengeteg dobogós helyezés, melyet a a közel két évtized alatt elértünk, mind a hazai, mind a külföldi versenyeken egyaránt. 13 éve folyamatosan őrizzük Magyar Bajnoki címeinket és e mellett számtalan Európa és Világ Bajnoki címet is szereztünk. Szakosztályvezető: Nagyné Török Anikó
 

Elérhetőség

e-mail: aniko133@freemail.hu
web: www.battatanc.extra.hu
tel.: 06/70-314-47-42

 

Tervek

Az idei terveink első állomása a November 8-án megrendezésre kerülő Ritmus Csapatok Országos Bajnoksága, melynek ez lesz az idei utolsó, tehát legfontosabb versenye. Melyen nem csak az aznapi győztesek lesznek kihirdetve, hanem az év legjobb duója, csapata, formációja és egyesülete is. Hiszen egész évben folyt a pontgyűjtés és ez alapján év végén mindig kihirdetik a legjobbakat.
Tavaly és tavalyelőtt is a dobogón végeztünk, ami nagyon szép eredmény 90 egyesület között.
Ezen kívül egy számunkra új szövetségnél is szeretnénk megmérettetni magunkat, ezért részt veszünk a MTMSZ Őszi Bajnokságán is, 2015.11.21-22.