Százhalombattai Vizilabda Sportegyesület

EGYESÜLETI BEMUTATKOZÁS

Egyesületünket 2008. novemberében, a városban már tíz éve működő amatőr senior vízilabdacsapat alapította azzal a céllal, hogy Százhalombattán megkezdődhessen a gyermekek vízilabda oktatása. 

Az egyesület rendkívül gyorsan fejlődött, másfél év elteltével már ötven versenysportolót versenyeztetett, ami mára a nyolcvan főt is eléri. Jelenleg hat csapattal veszünk részt Magyarország legerősebb bajnokságába, ahol minden csapatunk a legmagasabb szinteken játszik. Egyesületünk eredményei a magyarországi klubok és az Magyar Vízilabda Szövetség vezetői is nagyra is elismerik és nagyra becsülik. Ennek ékes példája, hogy Magyarország legnagyobb és az egyik legsikeresebb egyesülete a KSI Se nagyon szoros partneri kapcsolatba áll egyesületünkkel, a kiemelkedő versenysportolóknak van lehetőségük a nagy budapesti egyesületben folytatni a pályafutásukat. Jelenleg 12 válogatott játékost játszatunk. Minden válogatott játékos az egyesületünk saját nevelése. Országos szinten pedig négy játékos vezeti az összes elérhető ranglistát az országban. Ez annak köszönhető, hogy egyesületünk kizárólag versenysportolók képzésével foglalkozik, egyéni és csoportos edzésprogramok alapján, heti öt alkalmas edzéseken. Bárkit szívesen fogadunk, akik ezeket a versenysportolói feltételeket vállalni tudják, viszont cserébe minden lehetőségük megvan arra, hogy kiemelkedően nagy és híres sportolókká válhassanak mire elérik a felnőtt kort.

Éppen ezért egyesületünk elsődleges célja, hogy csapataink és játékosaink a legnagyobb klubok csapatainak és játékosainak méltó ellenfelei legyenek, a bajnokságokban folyamatosan az első osztályba tudjunk részt venni.

Az edzések a városi strandon és a Kiss László sportuszodába folynak a délutáni órákban.

SZAKOSZTÁLYOK

Senior - Utánpótlás

Szakosztályvezető: Kopányi László    Tel: 06/20-465-48-32

VEZETŐSÉG:

Elnök:          Szalay János
Alelnök:       Dr. Kovács András
Ügyintéző:   Kardos István
        Tel: 06/20-492-11-16

ALAPADATOK:

Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület

Székhely: 2440 Százhalombatta, Szent László u. 61.

LINK

http://szvse.com/news.php